موسیقی آوادیس آکادمی

آدرس:

جهانشهر- میدان سپاه بلوار جمهوری- کوچه شهید جدیدی- پلاک ۲۸

تلفن تماس:

02634214333 || 09102626135

ایمیل:

musicavadis@gmail.com

آموزش کیبورد در کرج

آموزش کیبورد در کرج

آموزش کیبورد در کرج از آن دسته از سازهایی است که طرفداران زیادی دارد. آموزش ساز کیبورد فقط نواختن آن نیست، بلکه مجموعه تکنیک‌هایی ست که باعث جذاب‌تر شدن این ساز می‌شود. کیبورد نوعی ساز است که با انرژی برق کار می‌کند. وقتی شما کلیدی را فشار دهید آن نت به صورت دیجیتال ایجاد می‌شود. کیبورد ساز قابل حمل می‌باشد و نیازی به کوک شدن ندارد. امروزه انواع کیبورد در ابعاد و کیفیت گوناگون در بازار موجود می‌باشد.

برخی از ویژگی‌های کیبورد عبارتند از: تشخیص آکورد، آهنگ‌های نمایشی، حساسیت لمسی، چند صدایی،  نقطه تقسیم، آهنگ‌های همراه، تمپو، هماهنگ‌سازی خودکار، خم‌شدن، ویبراتو، میله‌های کششی و اکشن پیانو برای تقلید حس پیانو آکوستیک سنتی هنگام نواختن.

یکی از موفق ترین شرکت های تولید کننده کیبورد یاماها است که سالانه بیش از 770000 کیبورد از مدل های مختلف را به فروش می رساند. کاسیو یکی دیگر از شرکت های پیشرو در تولید کیبورد است.
در چندین کشور مانند ژاپن، هند، چین و اندونزی از کیبورد به عنوان ارگ یاد می شود. در روسیه از کیبورد به عنوان سینت سایزر یاد می شود، علیرغم اینکه پیانوی استیج یا پیانوی دیجیتال باشد.
کیبوردها در طیف گسترده ای از ژانرهای موسیقی از جمله راک، پاپ، گاسپل، جاز، بلوز، آلترناتیو و بسیاری دیگر استفاده می‌شود.

کلاس کیبورد در کرج

کلاس کیبورد در کرج، در آموزشگاه موسیقی آوادیس تجربه‌ای متفاوت است. کیبورد یک ساز موسیقی از خانواده سازهای الکترونیکی است. کیبوردها از نظر ظاهری شباهت زیادی به پیانو دارند، کیبورد سازی است که مانند پیانو کلاویه دارد.این کلاویه ها با ترتیب و نظمی مشخص کنار یکدیگر قرار گرفته اند و می توانند صداهای مختلفی را تولید کنند که معمولاً برای تولید آنها نیاز به تعداد زیادی ساز است. بیشتر کیبوردهای خانگی برای کاربران خانگی یا مبتدیان هستند و به طور کلی برای استفاده حرفه ای مناسب نیستند. برخی از کیبوردهای پیچیده گران‌تر، برای اجراهای صحنه‌ای برای جایگزینی صداهای ارکستر در یک گروه یا برای اهداف ضبط در استودیوها استفاده می‌شوند.
ساز کیبورد توانایی ضبط صدا و باز پخش آن صدا را دارد و از طریق میکروفون این کار را انجام می‌دهد. در کیبوردهای قدیمی از طریق فلاپی ها این صدا وارد ساز و سپس صدا پخش میشد. در حالیکه در کیبوردهای جدید این قابلیت از طریق فلش های یواس‌بی انجام میشود. در واقع به این کار سمپل گیری یا نمونه گیری گفته میشود.
کیبوردهای گران‌تر و حرفه‌ای‌تر عبارتند از: پیانوهای دیجیتال، پیانوهای صحنه، سینت سایزرها، ایستگاه‌های کاری، کنترل‌کننده‌های میدی و کیتار.

آموزش کیبورد در کرج

آموزش نواختن کیبورد در کرج

آموزش نواختن کیبورد در کرج در آموزشگاه موسیقی آوادیس با اساتید مجرب صورت می‌گیرد.کیبوردهای مدرن چندین جزء اصلی دارند از جمله: صفحه کلید موسیقی (کلیدهای سیاه و سفید که شبیه پیانو هستند).
سیستم رابط کاربری (برنامه ای در صفحه کلید که توسط منو کنترل می شود).
تنظیم کننده موسیقی کامپیوتری (نرم افزاری برای تولید آکورد و ریتم).
منبع تغذیه که معمولا یک آداپتور AC است.
تقویت کننده و بلندگو (سیستم صدای داخلی).
، پایانه های MIDI (ورودی و خروجی برای اتصال به رایانه یا ابزارهای دیگر مانند میکروفن).
مولد صدا: یک ماژول صدای دیجیتال، که معمولاً در یک حافظه یکپارچه فقط خواندنی (ROM) قرار دارد، که قادر به پذیرش دستورات MIDI و تولید صداهای الکترونیکی است.
صفحه‌کلیدهای الکترونیکی معمولاً از ترکیب مبتنی بر نمونه استفاده می‌کنند، اما صفحه‌کلیدهای پیشرفته‌تر ممکن است گاهی اوقات از ترکیب فیزیکی مدل‌سازی استفاده کنند.

کیبوردهایی که به تازگی وارد بازار شده اند، دارای صفحه نمایش هستند که امکان تنظیم نور صفحه در این سازها نیز وجود دارد. صفحه نمایش به منظور تنظیم ریتم، سمپل گیری و … در این سازها لحاظ شده است.
یکی دیگر از قابلیت هایی که در سازهای کیبورد لحاظ شده است، داشتن کتاب آهنگ است. در کیبوردهای جدید کتاب آهنگ ، در واقع اطلاعات تمام آهنگ ها را ذخیره می کند. این امر باعث می شود تا شما عزیزان نوازندگی سریع تری را تجربه کنید و به سطح مورد علاقه خود برسید.

آموزشگاه موسیقی آوادیس  در کرج با اساتید مجرب

تدریس کیبورد در کرج

  • پیانوهای دیجیتال نوعی کیبورد هستند که برای جایگزینی پیانوی آکوستیک طراحی شده اند، اما حس و ظاهری مشابه دارند، اما نیازی به کوک ندارند و مانند پیانوهای       سنتی تحت تأثیر دما یا رطوبت قرار نمی گیرند. پیانوهای دیجیتال همچنین می توانند صدای چندین ساز مانند پیپ ارگ یا پیانو بزرگ را تقلید کنند.
  • پیانوهای استیج نوعی کیبورد هستند که برای ضبط حرفه‌ای یا روی صحنه در حین اجرا طراحی شده‌اند.
  • سینت سایزرها نوعی کیبورد هستند که برای ایجاد طیف گسترده‌ای از صداها طراحی شده‌اند، نه لزوما فقط برای تقلید صداهای ساز.
  • ایستگاه‌های کاری نوعی صفحه کلید هستند که ویژگی‌های صفحه کلیدهای مختلف با فناوری کامپیوتری پیشرفته را در خود جای داده تا امکان ترکیب، ضبط و مسترینگ       را فراهم کند.
  • کنترلر MIDI نوعی صفحه کلید است که برای استفاده از اتصالات MIDI برای ایجاد صدا از دستگاه های دیگر مانند ماژول صدا طراحی شده است.
  • کیتار نوعی کیبورد است که شبیه کیبورد و گیتار است. مانند گیتار الکتریک با بند برای نوازنده نواخته می شود تا هنگامی که روی صحنه هستند از ساز پشتیبانی کند.

تفاوت کیبورد با ارگ و پیانو دیجیتال

کیبوردها، ارگ ها و پیانوهای دیجیتال همگی از آلات موسیقی اند که دارای صفحه کلید هستند، اما در طراحی، عملکرد و صدا تفاوت دارند.

از دیدگاه مردم عادی، معمولاً هیچ تفاوتی بین پیانو، کیبورد و ارگ وجود ندارد و معمولا به هر سه آنها پیانو می گویند. هر چند بین این سه همبستگی وجود دارد و همه آنها از یک صفحه کلید برای انتخاب گام استفاده می کنند اما با مکانیسم های مختلف تولید صدا می‌کنند. از آنجایی که همه آنها سازهای کیبوردی هستند، اگر بخواهید چند کلید را از دور ببینید، ممکن است کاملاً مطمئن نباشید که به چه چیزی نگاه می‌کنید. با این حال، تفاوت های زیادی بین پیانو، کیبورد و ارگ وجود دارد.

پیانو

پیانوهای دیجیتال، از انواع پیانو هستند و از لحاظ ظاهری شبیه کیبوردها هستند زیرا از فناوری دیجیتال برای تولید صدا استفاده می‌کنند، اما برای تکرار صدا و حس یک پیانو آکوستیک طراحی شده‌اند.

پیانوهای دیجیتال معمولاً 88 کلید دارند که همان تعداد یک پیانو آکوستیک هست، و غالبا برای شبیه‌سازی حس نواختن بر روی یک ساز آکوستیک هستند. پیانوهای دیجیتال، می‌توانند طیف گسترده‌ای از صداها را تولید نمایند، اما تمرکز اصلی آنها بر روی تولید مجدد صدا و احساس شنیدن صدای یک پیانوی آکوستیک است.
با وجود تفاوت‌هایی که در صدا و نحوه‌ی ساخت آنها وجود دارد، اصلی ترین تفاوت بین ارگ و پیانوی دیجیتال در حس لمس کردن کلاویه‌ها است. پیانو های دیجیتال دارای لمسی سنگین‌تر از کیبورد (ارگ) هستند.

پیانو یک ساز کوبه ای مبتنی بر زه است که به چکش های نمدی تکیه می کند که به مجموعه ای از سیم ها ضربه می زند و از طریق صفحه صدا پخش می‌شود. مکانیزم نواختن روی پیانو تماماً مکانیکی است. در قلب آن عمل است. به زبان ساده، ترکیبی از اهرم ها که نیروی وارد شده به کلیدها را به سیم ها منتقل می کنند. کیفیت اکشن به طور کلی کیفیت پیانو را تا حدودی به تصویر می‌کشد.

فرآیند تولید صدا زمانی شروع می‌شود که پیانیست کلیدی را فشار می دهد، اهرمی در اکشن آزاد می شود و اجازه می دهد دمپری که بالای سیم قرار دارد بالا بیاید.

پیانوها به عنوان ساز پیشرو به خوبی کار می‌کنند. پیانو همچنین می‌تواند ریتم‌ها و ملودی‌ها را بسیار سریع تولید کنند.

 

اگر شما علاقه مند به ساز پیانو هستید و دوست دارید در کلاس‌های پیانو آوادیس شرکت نمایید، برای اطلاعات بیشتر کلیک نمایید.

ارگ

ارگ امروزی 2 نوع اصلی دارد: ارگ برقی یا الکترونیک و ارگ بادی .
در ارگ برقی، مدارهای الکترونیک ایجاد نوسان می‌کنند و سپس بلندگویی صدا را به گوش می‌رساند.
ارگ بادی، که از یک ردیف لوله با اندازه‌های مختلف تشکیل شده ‌است، که صدا از نوسان هوا در این لوله‌های صوتی به گوش می‌رسد.

مکانیسم
برخلاف پیانو که با فشار یا نگهداشتن کلید و یا پدال کم‌کم صدا قطع می‌شود، نت‌های ارگ بادی تا زمانی که یک شستی یا یک پدال را فشار می‌دهیم ادامه می‌یابد و هوا نیز از درون لوله مربوط به آن شستی عبور می‌کند.

ارگها معمولاً پنج ردیف کلید و یا شستی و جایگاهی برای پدال‌های مختلف دارند. گاهی نوازنده ارگ این پدال‌ها را به کمک پاهای خود و با استادی هرچه تمام تر می‌نوازد. برخلاف پیانو، شدت فشردن کلیدها تغییری بر شدت صدای تولید شده ایجاد نمی‌کند، اما نوازنده ی ارگ به وسیله اهرم‌های قطع و وصل که خود آن‌ها را تنظیم می‌کند و همچنین به وسیله ابزاری که آن را کلید قطع صدا می‌نامند، با قطع و یا وصل کردن جریان هوا درجه صدا را تغییر می‌دهد. سایر حالت‌ها هنگامی تأثیر می‌گذارند که نوازنده به صفحه کلید دیگری رجوع کند یا پدال‌ها را به کار گیرد. بسیاری از ارگ‌ها یک پدال به نام هارمونیوم دارند که به آن‌ها امکان می‌دهد که سطح صدا را به آرامی کم یا زیاد نمایند.

این ساز پیکر بسیار بزرگی دارد و صدای آن بسیار پر طنین و حجیم است رنگ‌های درخشان ارگ‌های بادی که در مراسم مذهبی کلیساها اجرا می‌شود، فضای زیبایی به این مراسم می‌بخشد. آهنگسازان بزرگی برای این ساز آهنگسازی کرده‌اند، که مشهورترین آن‌ها باخ است.

جیمی اسمیت به عنوان اولین نفر با نواختن ارگ برقی در دهه ۱۹۵۰ این ساز را به دنیای موسیقی جازمعرفی کرد.

در مورد معرفی کیبورد و مکانیزم آن، در ابتدای همین صفحه اشاره شده است.

در مورد آموزشگاه موسیقی آوادیس بیشتر بدانیم